دانلود تاثیر آرد سویا و دماهای متفاوت بر کیفیت طبخ ماکارونی – خرید آنلاین و دریافت

تاثیر آرد سویا و دماهای متفاوت بر کیفیت طبخ ماکارونی

هدف از این پایان نامه بررسی تاثیر آرد سویا و دماهای متفاوت بر کیفیت طبخ ماکارونی می باشد

دانلود تاثیر آرد سویا و دماهای متفاوت بر کیفیت طبخ ماکارونی

پایان نامه تولید ماکارونی پایان نامه کیفیت طبخ ماکارونی پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی پایان نامه تاثیر آرد سویا بر کیفیت طبخ ماکارونی پایان نامه تاثیر دماهای متفاوت بر کیفیت طبخ ماکارونی دانلود پایان نامه ماکارونی

دسته بندی صنایع و معادن
فرمت فایل doc
حجم فایل 14398 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 125

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

بررسی تاثیر آرد سویا و دماهای متفاوت بر کیفیت طبخ ماکارونی

 
 
چکیده:
اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد

ادامه مطلب


مطالب تصادفی